Pokus o jiné statistiky, nešlape to jak má,zblbnul sem postlink :-) vypadáto že by to mohlo být i o hodně lepší, ale to by se mi muselo podařit sem narvat ještě jednu db, do té hlavní co tu je se asi nedostanu..... Rowe neviš? co vše tu nabízí?
Ahoj, no a nemáš chut statistiky hodit na nějakej freewebweb, určitě by to bylo snadnější než se s tím trápit tady na foru. Jo a nechá se stáhnout funartpack je tam spoustu věcí na vytvoření webu, něco by se z toho nechalo použít i tady,. ale freeforum jako takový na tohle prostě není stavěný podle mě:)http://worldoftanks.eu/news/943-world-tanks-fankit/
sem ulovil přídavek na forko, ale nějak se mi nedaří ho nainstalovat..hazi mi to chyby. sem se s tim rano s... asi 2 hodky ale pořád to blbme.. zkuste mrknout, určo to někdo znáte, sem to už dlouho nedělal..
Tak masakr19 tohle už se na ic.cz nerozjede. IC.CZ má vyplý to curl, takže smůla. Mají to vyplý kvůli botům co jim zatěžoval servery. WZ.cz sem myslím kokal taky vyplý.
Tak masakr19 tohle už se na ic.cz nerozjede. IC.CZ má vyplý to curl, takže smůla. Mají to vyplý kvůli botům co jim zatěžoval servery. WZ.cz sem myslím kokal taky vyplý.
Sun Nov 20, 2011 1:35 am masakr19