Poèet pøíspìvkù : 331 Reputation : 11 Age : 50 Location : Hradec Králové
Předmět: stolní PC kolem 20k.. Sat Nov 12, 2011 10:35 pm
Zkuste poradit navrhnout..... V ceně se nepočítá s monitorem,klávesnicí,myší... Měl by to být víceméně herní počítač pro čerstvě 18-náctiletého WOWkaře Šlapat by na tom měli všechny akční hry,není nutné, aby to byl kompik super tichej.
vybraly jsme tam jinou desku (na socket AM3+ je na ty nový procesory od AMD takže upgrade do budoucna bude v pohodě) a jinou bednu a paměti od Zepelinů jo a hdd ten WD je drahej jak prase tak jsme tam prdly SeaGate, když budeš chtít přesně co jsme pořídily tak to dam do kupy a postnu
je to sice AMD, ale se slušnou sestavou od in+telu je okolo 20K problém sehnat co jsem tak prohledával recenze
rowt72 zástupce velitele
Poèet pøíspìvkù : 103 Reputation : 20 Age : 50
Předmět: ted k Tvojí sestavě Sun Nov 13, 2011 3:17 am
skřín cos vybral je podle mě dost drahá ... pěkný a za slušnou cenu dělá třeba i Thermaltake v ocely, ty jeho black edition, ale jestli chceš hliník tak ten je drazší
hdd je kapitola sama o sobě ceny šílený jak u klasiky tak SSD. Ty SSD disky to je bezpředmětný na domácí využití podle mě prozatím ...
jestli pujdeš do Intalu určitě desku s chipem Z68 , ten proc INTEL Core i5-2500K je ve většině recenzí nej koupě a paměti Zeppelin s doživotní zárukou mam v kompu už přes 2 roky a no problema :) jinej model samozřejmě a určitě dneska 8GB ta cena je super
masakr19 zástupce velitele
Předmět: Re: stolní PC kolem 20k.. Sun Nov 13, 2011 3:21 am
oo děkuji za typ :-) omrknu to..
masakr19 zástupce velitele
Předmět: Re: stolní PC kolem 20k.. Sun Nov 13, 2011 3:30 am