| Nábor do Roty A + cvičná bitva | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
bagsly
Poèet pøíspìvkù : 33 Reputation : 1 Age : 44 Location : Praha - ale hrdej na to nejsem
| Předmět: Nábor do Roty A + cvičná bitva Thu Mar 15, 2012 10:47 am | |
| Ahoj spolubojovníci.
Já s A_dlerem chceme vytvořit v našem klanu Rotu ( čím víc lidí tím líp ),kteří s námi budou chodit stabilně trénovat .
O co se jedná : Jednou chceme začít hrát CW,turnaje atd. tudíž je třeba se sehrát. Vylepšit taktiku, zjistit možnosti a zkušenosti každého hráče a snažit se o zlepšení. Začneme cvičnými bitvami, které budeme prokládat Rotou.
Je jasné, že né každý má čas a né každému se chce chodit na cvičné bitvy, když může expit nový tank. Rádi přivítáme každého, kdo se chce podělit o své zkušenosti a popřípadě se naučit finty a fígle od ostatních hráčů.
V sobotu 17.3.2012 se bude konat nábor hráčů do Roty A . Sraz je v 18:00. Podmínkou je používání TS3!! V případě, že vám termín nevyhovuje, mě neváhejte kontaktovat.
Všichni jsou vítání. | |
|
| |
jacker2
Poèet pøíspìvkù : 137 Reputation : 4 Age : 35 Location : trencin slovensko
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Thu Mar 15, 2012 10:52 am | |
| urcite sa zucasnim len ten cas by sa mohol posunut na 19.00 lebo ja pridem az o 19.20 z prace :( aôe inak som ready | |
|
| |
bagsly
Poèet pøíspìvkù : 33 Reputation : 1 Age : 44 Location : Praha - ale hrdej na to nejsem
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Thu Mar 15, 2012 12:03 pm | |
| můžeš přijít i později...to vůbec nevadí :) | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Thu Mar 15, 2012 11:25 pm | |
| Jestli budu moc na comp,tak se mnou počítej ;) |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Fri Mar 16, 2012 6:41 am | |
| |
|
| |
balu26 Velitel
Poèet pøíspìvkù : 374 Reputation : 13 Age : 105 Location : u HK
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Fri Mar 16, 2012 10:43 am | |
| Po 20h když se ještě něco bude konat, tak se přidám. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Fri Mar 16, 2012 11:15 am | |
| Jestli se sem v 18:00 dostanu se tak se mnou určitě počítejte.. Rád se přidám :) :farao: |
|
| |
bagsly
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Fri Mar 16, 2012 11:21 am | |
| Určitě tu ještě po 20:00 budem :) | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: ú Fri Mar 16, 2012 9:45 pm | |
| taky se pridam ale určo ne hned v 6 nato je dneska moc hezky |
|
| |
bagsly
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Sat Mar 17, 2012 10:37 pm | |
| Všem děkuji za hojnou účast a pěknou hru. | |
|
| |
bagsly
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Wed Mar 21, 2012 3:46 am | |
| Ahoj
V pátek 23.3.2012 se bude konat druhé kolo náboru do Roty A. Sraz je ve 20:00 Všichni kdo mají zájem hrát jsou vítáni. Dohodnem se na nějakých pravidlech tréninku atd. a pak začne bitva :D
S pozdravem Bagsly a A_dler
| |
|
| |
balu26 Velitel
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Wed Mar 21, 2012 4:41 am | |
| V pátek by to šlo :D Jaký TIER se bude brát? | |
|
| |
bagsly
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Wed Mar 21, 2012 5:40 am | |
| na začátek tier 4 ( cca 4 hry ) a pak už jen tier 8 :) | |
|
| |
NoGaR Voják
Poèet pøíspìvkù : 70 Reputation : 4
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Wed Mar 21, 2012 8:27 am | |
| Jste normální???? :-D Dávat něco na PÁTEK večer??? :-D Rád bych přišel, ale už mám něco domluvené. (btw doufám že training nebude v pátky...) | |
|
| |
jacker2
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Wed Mar 21, 2012 8:31 am | |
| jacker sa hlasi v plnej zbroji | |
|
| |
masakr19 zástupce velitele
Poèet pøíspìvkù : 331 Reputation : 11 Age : 50 Location : Hradec Králové
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Wed Mar 21, 2012 8:43 am | |
| - bagsly napsal:
- Ahoj
V pátek 23.3.2012 se bude konat druhé kolo náboru do Roty A. Sraz je ve 20:00 Všichni kdo mají zájem hrát jsou vítáni. Dohodnem se na nějakých pravidlech tréninku atd. a pak začne bitva :D
S pozdravem Bagsly a A_dler
Tak to se musím omluvit,minimálně právě do 20:00 jsem v práci, takže můj příchod domů je mezi 20:30-23:00. Jinak myslím že termín je to dobrej,v tejdnu to nemá cenu,jedině pá-ne sou takové volnější dny je mi to docela líto Snad vás tu ještě zastihnu a najde se místečko pro jednoho amatéra :cheers: | |
|
| |
bagsly
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Wed Mar 21, 2012 9:24 am | |
| For NoGaR: Normální jsme.Né každému se zase může hodit sobota.Když já byl mladej,tak jsem zase preferoval na akce ( d...y,chlast a chlebíčky :D ) sobotu. Budou i další tréninky :)
For Masakr: Určitě tam pro tebe místo máme :D Víkendy budou asi fakt nejlepší...
For all : nikde není napsáno,že když se v pátek sejdem a domluvíme se ,tak můžem dát i v sobotu.Třeba taky nikdo nepřijde :)
| |
|
| |
balu26 Velitel
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Wed Mar 21, 2012 6:52 pm | |
| Za mlada se pilo pořád, nejvíc pak v pátek a sobotu. Pátek mi vyhovuje, v sobotu večer můžeme pokračovat. Tier 4 mám jen valentýnku, pro potřeby tréninku budu muset koupit nějakého němce :) | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Thu Mar 22, 2012 5:17 am | |
| Pokusím se přijít včas, ale možná se opozdím :) |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Thu Mar 22, 2012 5:18 am | |
| |
|
| |
masakr19 zástupce velitele
Poèet pøíspìvkù : 331 Reputation : 11 Age : 50 Location : Hradec Králové
| Předmět: 24.března, tréninkové roty Fri Mar 23, 2012 10:21 pm | |
| zdravím lidi:-) Tak nějak bych chtěl zhodnotit včerejší trénink:-) Ač sem přišel pozdě,naštěstí se v našlapaném teamu našlo místečko pro mě.
Ač se miska vah naklonila spíše na tu špatnou stranu(ve vyšších tierech), musím říci,že konečně naše akce začínají mít hlavu i patu. Pokyny polních velitelů byly jasné a srozumitelné, akorát se někteří(včetně mě) musíme naučit držet pusu, když mluví určený velitel :-) Dále je paráda, že lidé začínají chápat, že je to kolektivní hra, a že nejde o to, kolik on osobně vydělá,ale o to, aby vyhrál team, takže se i dokázat obětovat pro výhru :-)
Takže všem co se zůčastnili díky moc za ukázku jak se to hraje,a těm co nemohli doporučuji to někdy zkusit.. :-) byla sranda, žádné hádky, prostě dobře strávený čas.. | |
|
| |
jacker2
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva Sat Mar 24, 2012 3:09 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nábor do Roty A + cvičná bitva | |
| |
|